CULTUREEL CENTRUM DE KINKEL

Cultureel centrum De Kinkel is dé plaats waar het verenigings- en bedrijfsleven in de Gemeente Lingewaard en omstreken elkaar ontmoet. Het centrum is gelegen in Bemmel aan het Kinkelplein naast het gemeentekantoor.

In De Kinkel kunt u terecht voor de huur van diverse ruimtes. Denk hierbij aan ruimtes voor evenementen, repetities, vergaderingen, presentaties, workshops en nog veel meer. Ook zijn er diverse gebruikers met een interessant cursusaanbod op het gebied van kunst, cultuur en muziek. Van jong tot oud, voor iedereen is er wat te vinden in De Kinkel!

Wilt u liever een avondje uit? Bezoek dan één van de voorstellingen die worden gehouden in de theaterzaal van De Kinkel. Voor het actuele programma kunt u kijken in de agenda op deze website. Tijdens uw bezoek aan Cultureel centrum De Kinkel kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht om een drankje aan de bar te halen en te genieten van een gezellige avond in onze sfeervolle foyer.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@dekinkel of via 0481 - 46 22 02. Uiteraard mag u ook gerust bij ons binnenlopen. Ons personeel staat voor u klaar!

 

ETEN & DRINKEN

VERGADEREN & INFORMEREN

DANSEN, ZINGEN & MUZIEK

LEREN & WERKEN

ONTSPANNEN & ONTMOETEN

SPORT & SPEL

CURSUSSEN

ROLSTOELUITLEEN

SPREEKUREN

LEZINGEN

HET BESTUUR VAN DE KINKEL

Voorzitter

Jan de Moor


Penningmeester

Rien van Eldijk


Secretaris

Johan Hesselink


Bestuurslid

Bianca Link


Bestuurslid

Vincenz Windrich


Bestuurslid

Wilco Nieuwenhuis