afbeelding

Vacatures

De Kinkel heeft vacatures… Cultureel Centrum De Kinkel in Bemmel zoekt uitbreiding van het bestuur tot zeven leden. Nu de Kinkel is verbouwd, is ook de organisatie aan een nieuw uitdaging toe. In dat kader zoekt De Kinkel nieuwe bestuursleden. Wij denken vooral aan mensen die ervaring hebben op het gebied van PR/sociale media, communicatie en financiën. Maar vanzelfsprekend zijn ook andere enthousiaste mensen van harte welkom.

Stichting De Kinkel is een non-profitorganisatie die zich de komende jaren, nog meer dan voorheen, gaat richten op haar kerntaken. Dat zijn het stimuleren en faciliteren van sociaal-culturele en maatschappelijke activiteiten in Bemmel en omstreken. Wij huisvesten een 50-tal verenigingen en organisaties die van één van de 25 ruimten gebruik maken. De ontmoetingsfunctie van De Kinkel wordt verder uitgebouwd. Dit alles is voor het bestuur een mooie nieuwe uitdaging. Vind je het interessant en vooral ook leuk om je capaciteiten daarvoor in te zetten dan nodigt De Kinkel je uit om te reageren. Je kunt daarvoor contact opnemen met onze secretaris, Johan Hesselink, tel. 0481-465605 / email: jhesselink@freeler.nl.

En heb je geen zin in een bestuursfunctie, maar draag je De Kinkel een warm hart toe en vind je het leuk om wat aan de Bemmelse gemeenschap bij te dragen? Dan zou je er aan kunnen denken om je als vrijwilliger voor De Kinkel in te zetten. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor allerlei taken binnen De Kinkel. Voor meer informatie kun je terecht bij de bedrijfsleider, Albert ter Burg (info@dekinkel.nl, tel. 0481-462202).

 

 

 

Contact

Cultureel centrum De Kinkel

Van Ambestraat 1

6681 AK Bemmel

0481 - 46 22 02

info@dekinkel.nl