afbeelding

STMR

STMR is een veelzijdige organisatie. Wij bieden een groot scala aan producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen, zorg en services in de gebieden Rivierenland, de Betuwe, de Bommelerwaard en de gemeente Arnhem.

Voor zorg of hulp in allerlei levensfasen kunt u bij ons terecht. Van verzorging en verpleging, maatschappelijk werk, begeleiding in huis tot gespecialiseerde zorg thuis, jeugdhulp en jeugdgezondheidszorg. Ook biedt STMR eigentijdse woonlocaties waar het aangenaam en veilig wonen is met de mogelijkheid van zorg en dienstverleing dichtbij. En voor mensen met dementie waarvoor thuis wonen niet meer mogelijk is, bouwt STMR speciale woonlocaties. Hier is aandacht voor het welzijn van de bewoners en wordt zorg geleverd in een huiselijke sfeer door betrokken medewerkers. Ook daar voelt het als 'thuis'!  

Eén van de kantoren van STMR is gevestigd in De Kinkel. U kunt ons vinden op de eerste verdieping van het Cultureel centrum in ruimte VD03. In De Kinkel levert STMR onderstaande zorg en dienstverlening. Bel met onze Klantenservice voor meer informatie of kom langs tijdens een van onze inloopspreekuren.

Contact

Cultureel centrum de Kinkel

Van Ambestraat 1

6681 AK Bemmel

0481 - 46 22 02

info@dekinkel.nl